Over mij

Fotografie is voor mij een intuïtief en creatief proces. Voor elke foto weer een nieuwe invalshoek bedenken, nieuwe stijlen ontwikkelen en de mooiste beelden creëren, vind ik steeds weer een uitdaging. Het contact met de klant of de persoon voor je camera is daarbij essentieel. Geen standaard fotoshoot maar wat vind jij mooi en hoe kunnen we dat samen realiseren? 


Bio

In 2014 een jarenlange sluimerende wens omgezet in actie en begonnen met de basiscursus fotografie aan de School voor Fotografie in Breda. Daarna meteen de fotografieopleiding gevolgd en afgerond. Wat een leuke en leerzame tijd.

Wanneer ik niet met fotografie bezig ben, wandel ik graag met mijn honden, ga ik graag naar de bioscoop en geniet ik met familie en vrienden van het goede leven.

Expertise

Mijn werk focust zich op mensen, landschappen en straatfotografie. Voor opdrachten ben ik beschikbaar voor portretten, groepsfoto's, schoolfoto's en productfotografie. Ik heb een grote liefde voor zwart wit foto's omdat deze zo puur zijn. Ik werk zowel op locatie als in de studio.

Ideeën of wensen voor een fotoshoot, neem contact op en dan kunnen we samen verder brainstormen.


Contact

Voor vragen of informatie over een fotoshoot of een opdracht neem contact op met mij.


marleen@mkphoto.nlUsing Format